Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

CAT
 
ESP
 
       
 

QUÈ ÉS UN 'SOLC'?

 

Es coneix com a solc aquell sot longitudinal que fa l'arada durant el procés de llaurat per acondicionar la terra per a la sembra.

Doncs bé, nosaltres també hem volgut llaurar el camp i “sembrar” la nostra pròpia marca, EcoSolc. Una marca amb la que us volem oferir cereals, llegums, llavors i farines ecològiques de qualitat i proximitat a un preu just.

Les nostres farines

Varietats de farines d’espelta, blat, civada, fajol, arròs, sègol i cigrons presentades en un envàs de paper bicapa amb finestra de plàstic i tancament zip, un format pràctic i net amb capacitat per a 500 g, 1 kg o 3 kg.

Cereals, llegums i llavors

Sota la marca EcoSolc també us oferim una àmplia línia de cereals, llegums i llavors ecològiques, totes elles envasades en atmosfera protegida (EAP) per aconseguir una  millor conservació de les propietats del producte.

Troba més informació sobre la nova línia de productes EcoSolc a http://natureco.cat/marca.php?m=162 o envia'ns un correu a info@natureco.cat.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
© 2024 Natureco s.l.