DESCOBREIX EL MÉS NOU DE NATURECO

11/05/2017

Una de les novetats amb més èxit han estat els nous fermentats de soja de la marca francesa Biochamps. S’elaboren a partir de la soja que es conrea prop del seu centre de producció al sud- oest de França. Per elaborar de manera artesanal les diferents varietats de sabors, s’utilitza només la fruita bullida a baixa temperatura sense aromes de cap tipus. A més, contenen Bífidus i gràcies a l’alga Lithothamnium proporciona 80 mg de calci per cada 100 g.

La marca holandesa Abbot Kinney’s elabora fermentats vegetals a base de llet de coco, mango i ametlles. De textura cremosa i sabor suau, aquests fermentats no tenen gluten, lactosa ni additius artificials. Els fermentats de coco natural contenen el 99% de llet de coco i el fermentat de coco i mango conté el 23% de mango. Per altra banda, els fermentats d’ametlla natural contenen un 15% d’ametlles. Tanmateix, es poden consumir com un iogurt o utilitzar com a ingredient més a la cuina en multitud de receptes diferents.

Per últim, Govinda ha presentat una nova gamma de Raw food ideal per vegans i celíacs. Dins d’aquesta nova gamma Raw food, destaca el producte anomenat “An apple a day”. S’elabora a partir de pomes triturades acabades de collir i assecades a baixa temperatura de manera que manté les propietats d’un producte fresc. És una manera fàcil i ràpida de menjar una poma al dia. Tanmateix, trobem els “Backpacker”, que són “Crackers” dolços o salats de diferents sabors amb llavors activades. És a dir, quan la llavor comença la germinació i es troba en el seu punt màxim de les seves propietats s’asseca a baixa temperatura i s’elabora el producte. Finalment, els “Pocket” són boletes de fruits secs i fruita dessecada amb alt contingut energètic i fàcil de consumir ideal per portar-ho allà on vas.

 
 

NOU MAGICAO D'OLEANDER

25/07/2017

 

SORPRENENTS GELATS GILDO RACHELLI I ABBOT KINNEY’S!

20/06/2017

 

CONEIXES LA SETMANA BIO?

29/05/2017

 

VISITA'NS A BIOCULTURA 2017

03/05/2017

 

DESCOBREIX EL NOU MÓN NATUMI

13/04/2017

 

NOVA IMATGE OLEANDER

03/03/2017

 

NOVETATS RAW SUPERFOOD

05/01/2017

 

Descobreix la cuina japonesa i macrobiòtica amb Terrasana

27/10/2016

 

Coneix a fons els super aliments de Terrasana

26/10/2016

 

CONEIXES ELS PRINCIPALS VALORS DE BONAPASTA?

21/09/2016

 

NOUS POSTRES VEGANS NADOLÇ

07/09/2016

 

Tasta els postres de coco Natumi

18/08/2016

 

Serem a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada

10/08/2016

 

Fes un m'agrada al facebook de Bonapasta

20/07/2016

 

Descobreix una nova manera de menjar llegums

06/07/2016

 

TASTA ELS NOUS PRODUCTES D'ÖMA DE BEERS

22/06/2016

 

NOVA GAMMA DE PLATS PRECUINATS "LA JOSÈPHINE"

01/06/2016

 

Expliquem el projecte de Bonapasta

25/05/2016

 

VISITA'NS A BIOCULTURA 2016

29/04/2016

 

Entrevista a Dionís Guiteras

19/04/2016

 

Canvi d'imatge en els productes del Japó de Terrasana

16/03/2016

 

Nova beguda de civada sense gluten de Natumi

09/03/2016

 

Visita'ns a Fira Lleida 2016

02/03/2016

 

Aconsegueix un any de cafè gratuït

10/02/2016

 

2016. Any internacional dels llegums

20/01/2016

 

REPORTATGE D'ANNEMARIE BÖRLIND

30/12/2015

 

Nous plats precuinats d'Oleander

02/12/2015

 

Visita'ns a Ecoreus 2015

18/11/2015

 

BONAPASTA AL CANAL TARONJA

05/11/2015

 

Novetats en la pasta sense gluten d'Oleander

28/10/2015

 

Visita'ns a Ecoviure 2015

08/10/2015

 

POTITOS ECOLÒGICS SMILEAT

23/09/2015

 

Oferta de feina

09/09/2015

 

Conferència internacional IFOAM AgriBio 2015

14/08/2015

 

Nou format de la pasta D'Angelo.

10/07/2015

 

NOUS PRODUCTES DE COCO I PINYA MORGENLAND

03/06/2015

 

Vine a fer la Ruta de l'Espelta

28/05/2015

 

Èxit de Natureco a Biocultura Barcelona

14/05/2015

 

Visita'ns a Biocultura 2015

06/05/2015

 

Novetats Sojade

01/04/2015

 

Oleander serà a la Fira Gluten-free

26/03/2015

 

Bonapasta col·labora en el receptari Bioconsum

11/03/2015

 

Tovalloletes desmaquillants

27/02/2015

 

Noves begudes vegetals Natumi

03/02/2015

 

Molt bon any 2015!

31/12/2014

 

Productes de Nadal 2014

05/11/2014

 

Presentació de la Plataforma Tecnológica Agroecológica

24/10/2014

 

Productes sense gluten de Schnitzer

03/10/2014

 

Projecte solidari Vivani

25/07/2014

 

Oleander incorpora el logo sense gluten als seus productes

17/07/2014

 

Nous tes Pukka

11/06/2014

 

Superaliments de Terrasana

13/05/2014

 

Biocultura Barcelona 2014

16/04/2014

 

Nou Pla de Gestió de Residus de Natureco

13/03/2014

 

Visita'ns a Biocultura València

26/02/2014

 

Nova gamma de preparats vegetals Sojade

29/01/2014

 

Nova gamma de masses artesanals Biobleud

14/01/2014

 

Bones Festes

27/12/2013

 

ESTRENA DEL FACEBOOK DE BONAPASTA

20/11/2013

 

I Reunió de la Plataforma Tecnològica Agroecològica

31/10/2013

 

NOUS PRODUCTES SENSE LACTOSA BIEDERMANN

30/09/2013

 

Nova beguda d´arròs amb calci de Sojade

13/09/2013

 

2013. Any internacional de la quinua

12/08/2013

 

Vacances culinàries amb Montse Vallory

31/07/2013

 

Nova recepta d'espaguetis de Bonapasta

08/07/2013

 

Resultats de la primera trobada estatal de productors ecològics

26/06/2013

 

I Trobada estatal de productors ecològics

10/06/2013

 

Nous productes Grillon d'Or

27/05/2013

 

Nova gamma de productes sense gluten

13/05/2013

 

Presentació de novetats a la fira Biocultura

30/04/2013

 

Biocultura 2013

19/04/2013

 

20è aniversari Natureco

03/04/2013