
Tancar
Xucrut 360 g
Machandel
Certificació ecològica: NL-BIO-01
Origen de la matèria prima:
UE
Ingredients
Col blanca*, sal marina, baies de ginebre silvestres*.
Al·lèrgens
Gluten |
![]() |
Llet i derivats |
![]() |
Ous |
![]() |
Fruits de closca |
![]() |
Cacauets |
![]() |
Sèsam |
![]() |
Soja |
![]() |
Peix |
![]() |
Crustacis |
![]() |
Moluscs |
![]() |
Api |
![]() |
Mostassa |
![]() |
Tramussos |
![]() |
Diòxid de sofre/Sulfits |
![]() |
Informació nutricional
Kj | 98 |
Kcal | 23,5 |
Greixos | 0,1 |
Greixos saturats | 0,0 |
Hidrats de carboni | 5,6 |
dels quals sucres | 3,1 |
Fibra alimentària | 2,4 |
Proteïnes | 1,2 |
Sal | 1,98 |
Productes relacionats

Paté vegetal de pebrot amb cúrcuma
Paté vegetal de tomàquet amb azuki
Paté vegetal de shitake amb agar agar
Paté vegetal de fines herbes amb cànem
Pinya en conserva rodanxes
Maca en pols- alta energia
Polpa de baobab en pols
Remolatxa ratllada
Remolatxa rodanxes
Soja verda cuita
Pastanaga ratllada
Fesols blancs cuits
Azukis cuits
Fesols blancs cuits
Llenties cuites
Pèsol cuit
Fesols vermells cuits
Llenties cuites
Carxofa (cors)
Espàrrecs blancs
Cigrons cuits
Cigrons cuits
Fesols vermells cuits
Espàrrec blanc extra
Pebrot piquillo tires
Pebrot morró tires
Pebrot morró sencer
Espàrrecs verds
Pebrot piquillo extra
Macedònia de verdures
Tomàquet sencer condimentat
Sofregit de tomàquet
Gaspatxo
Salsa de tomàquet amb xampinyons
Salsa de tomàquet amb alfàbrega
Salsa de tomàquet picant
Salsa de tomàquet
Olives negres
Olives gordal
Olives picual
Olives cornicabra
Olives cuquillo
Tomàquet sencer pelat
Tomàquet sencer pelat
Tomàquet triturat
Concentrat de tomàquet
Puré de tomàquet
Olives arbequines
Olives negres
Olives negres amb oli
Olives manzanilla
Olives arbequines
Carxofa (cors)
Tomàquet deshidratat en oli d'oliva
Xampinyó laminat
Bolets shitake
Paté vegetal de bolets a la tòfona
Paté vegetal de tomàquet i espècies
Paté vegetal de carbassa amb curry
Cigrons
Llenties
Xucrut
Mongetes seques
Mongetes tendres
Col llombarda
Remolatxa
Blat de moro dolç
Cogombre agredolç
Pèsols i pastanagues
Pèsols
