Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

LA BONAPASTA A LA RUTA DE L’ESPELTA

 

Com cada any Natureco obre les portes del seu molí per mostrar als assistents com fem d’aquest cereal tan saludable la sèmola que després transformem en la BONAPASTA.

L’activitat, organitzada pel Consorci del Moianès, pretén explicar i mostrar la transformació d’aquest cereal des de la seva sembra fins que arriba al plat. Després de passar pel nostre molí anirem a l’obrador de pastes La Moianesa on veurem on es fabriquen els productes BONAPASTA i finalment arrodonirem la ruta amb un tast de pasta a la plaça del mercat de Moià.

La ruta es farà diumenge 27 d’octubre i començarà a partir de les 10 del matí, per venir només cal que confirmeu l’assistència al correu solerft@diba.cat o per telèfon al 938 301 418. Us hi esperem!!

 
 
 
 
 
 
© 2019 Natureco s.l.