Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

SORPRENENTS GELATS GILDO RACHELLI I ABBOT KINNEY’S!

 

Gildo Rachelli elabora gelats de manera artesanal de la millor qualitat seguint les receptes del seu fundador Ermenegildo Rachelli. Els gelats Rachelli tenen certificació Demeter i utilitzen ingredients biodinàmics que proporcionen un sabor i una frescor irresistible. A més, són lliures de gluten i ou, ideals per persones amb intoleràncies.


La marca holandesa Abbot Kinney’s ofereix gelats exquisits elaborats a partir de fermentats de llet de coco. Són sense sucres afegits, sense gluten, sense lactosa i sense soja. Podeu trobar tres varietats diferents; coco natural, coco i maduixa i, coco i xocolata.

El gelat de coco natural té una textura cremosa i un suau sabor a llet de coco (74%). Per altra banda, el gelat de coco i maduixa s’elabora a partir de maduixes (20%) sense necessitat de colorants. Finalment, el gelat de coco i xocolata conté sucre de flor de coco sense refinar per garantir una gran textura.

 
 
 
© 2018 Natureco s.l.