Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA SETMANA BIO 2018!

 

Natureco SL ha participat a la Setmana Bio 2018, que va tenir lloc del 20 al 28 d'octubre del 2018 a tot Catalunya. 

La jornada titulada “Bonapasta: Del camp al plat” es va desenvolupar el passat diumenge 28 d'octubre a les instal·lacions de Natureco, La Moianesa i Cal Carner i va comptar amb la participació de prop de 50 visitants.

A Natureco s.l. els assistents van poder visitar l'empresa i el molí fariner amb el qual es transformen els cereals km 0 en farina i sèmola ecològica, així com conèixer de primera mà la feina que desenvolupa el pagès diàriament. El recorregut va continuar amb la visita a la fàbrica La Moianesa, centre de producció de la pasta ecològica Bonapasta. I per últim, els assistents van poder participar i tastar el producte al "Taller de cuina ecològica" organitzat pel Consorci del Moianès al centre cívic Can Carner. 

Tot agraïnt la participació i col·laboració a tots els assistents, despedim la setmana tot esperant poder-ho repetir a l'edició del 2019.    

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

L'equip de Natureco

 
 
 
 
 
 
© 2018 Natureco s.l.