Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

Novetats

       
CAT
 
ESP
Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
Desembre     2019
 
 
Neules artesanes 100 g
Sosa

A Moià es fabriquen aquestes neules amb les millors matèries primeres ecològiques i amb tota la tradició artesana de qui n’elabora des de 1910.

Polvorons 300 g
Belsi

Tradicionals polvorons de blat i ametlla, sense greixos animals i amb tot el sabor del Nadal.

Polvorons de xocolata 350 g
Belsi

La innovació i la tradició es fusionen en aquests polvorons de blat, ametlla i xocolata. Sense greixos animals.

Polvorons d'espelta 150 g
Belsi

Tradicionals polvorons amb farina d’espelta i ametlla, sense greixos animals, sabor tradicional amb el toc especial de la farina d’espelta.

Polvorons d'espelta amb xocolata 200 g
Belsi

Per als més gourmets del Nadal, farina d’espelta, d’ametlla i xocolata, tot fusionat per a celebrar el Nadal i sense greixos animals.

Anells amb xocolata blanca 250 g
Belsi

Per als amants de la xocolata recomanem aquestes galetes de blat recobertes amb xocolata blanca, un cop comencin no podran deixar de menjar-ne!

Galetes croccanti 240 g
Belsi

Delicioses i dolces galetes de blat amb flocs de civada, blat de moro i arròs inflat que li confereixen una textura cruixent.

Galetes de sègol i espelta amb llavors 220 g
Belsi

Barreja de farina d’espelta i sègol amanida amb llavors de lli, xia i quinoa. El subtil gust de les llavors i el toc delicat de sal fan que sigui una galeta ben diferent.

Paté vegetal de carbassa amb curry 100 g
Margot

Com la resta de la gama és un paté vegà, molt cremós i fàcil d’untar. El predomini del dolç de la carbassa amb el contrapunt just de curri fan d’aquesta proposta una alternativa diferent.

Paté vegetal de tomàquet i espècies 100 g
Margot

Ingredients rentats i tallats a mà i cuinats lentament per aconseguir un sabor autènticament casolà, de textura suau i fàcil d’untar. Totalment vegà.

Paté vegetal de bolets a la tòfona 100 g
Margot

Cremós paté de textura suau molt fàcil d’untar de sabor especiat i olor agradable. Un lleuger gust a tòfona dona caràcter a aquest paté. Totalment vegà.

Anxoves amb oli d'oliva 50 g
Pan do mar

Filets d’anxoves pescades artesanalment en una a la zona controlada del Golf de Biscaia i conservades només en oli i sal, sense patir cap tipus d’esterilització.

Tonyina al natural 120 g
Pan do mar

Tonyines pescades artesanalment amb canya d’una en una per els pescadors costers tradicionals de l’Atlàntic Mitjà- Est.

Tonyina amb oli d'oliva verge extra 120 g
Pan do mar

Tonyines pescades artesanalment amb canya d’una en una per els pescadors costers tradicionals de l’Atlàntic Mitjà- Est. Conserva amb oli d'oliva verge extra.

LLom de tonyina al natural (vidre) 220 g
Pan do mar

Tonyines pescades artesanalment amb canya d’una en una per els pescadors costers tradicionals de l’Atlàntic Mitjà- Est.

Bonítol del nord amb oli d'oliva (vidre) 220 g
Pan do mar

Lloms de Bonítol blanc del Nord, pescats amb canya d’un en un, per els pescadors costers artesanals de l’Atlàntic Sud- Est i Centre- Est conservats amb oli d’oliva verge extra ecològic.

Ventresca amb oli d'oliva verge extra 90 g
Pan do mar

Filets de ventresca de Tonyina blanca, pescats amb canya d’un en un, per pescadors costers artesanals de l’Atlàntic Mitjà- Est. Conservats amb oli d’oliva verge extra ecològic.

Verat amb oli d'oliva 120 g
Pan do mar

Filets de Verat capturat de forma artesanal i sense xarxes, pescat per pescadors artesanals de litoral de la costa nord atlàntica. Conservats amb oli d’oliva verge extra ecològic.

Musclos amb escabetx 120 g
Pan do mar

Muscos Bivalves de Galícia provinents d’aqüicultura ecològica de la Ria d’Arousa. Conservats amb escabetx tradicional amb ingredients ecològics.

Sardines amb oli d'oliva verge extra 120 g
Pan do mar

Sardines provinents de la pesca de litoral de l’atlàntic Nord- Est i del Golf de Biscaia. Pescades amb arts tradicionals sense xarxes d’arrossegament, preservant l’equilibri ecològic de l’espècie. Conservades amb oli d’oliva verge extra ecològic.

 
© 2019 Natureco s.l.