Sosa
A Moià es fabriquen aquestes neules amb les millors matèries primeres ecològiques i amb tota la tradició artesana de qui n’elabora des de 1910.
Belsi
Tradicionals polvorons de blat i ametlla, sense greixos animals i amb tot el sabor del Nadal.
Belsi
La innovació i la tradició es fusionen en aquests polvorons de blat, ametlla i xocolata. Sense greixos animals.
Belsi
Tradicionals polvorons amb farina d’espelta i ametlla, sense greixos animals, sabor tradicional amb el toc especial de la farina d’espelta.
Belsi
Per als més gourmets del Nadal, farina d’espelta, d’ametlla i xocolata, tot fusionat per a celebrar el Nadal i sense greixos animals.
Belsi
Per als amants de la xocolata recomanem aquestes galetes de blat recobertes amb xocolata blanca, un cop comencin no podran deixar de menjar-ne!
Belsi
Delicioses i dolces galetes de blat amb flocs de civada, blat de moro i arròs inflat que li confereixen una textura cruixent.
Belsi
Barreja de farina d’espelta i sègol amanida amb llavors de lli, xia i quinoa. El subtil gust de les llavors i el toc delicat de sal fan que sigui una galeta ben diferent.
Margot
Com la resta de la gama és un paté vegà, molt cremós i fàcil d’untar. El predomini del dolç de la carbassa amb el contrapunt just de curri fan d’aquesta proposta una alternativa diferent.
Margot
Ingredients rentats i tallats a mà i cuinats lentament per aconseguir un sabor autènticament casolà, de textura suau i fàcil d’untar. Totalment vegà.
Margot
Cremós paté de textura suau molt fàcil d’untar de sabor especiat i olor agradable. Un lleuger gust a tòfona dona caràcter a aquest paté. Totalment vegà.
Pan do mar
Filets d’anxoves pescades artesanalment en una a la zona controlada del Golf de Biscaia i conservades només en oli i sal, sense patir cap tipus d’esterilització.
Pan do mar
Tonyines pescades artesanalment amb canya d’una en una per els pescadors costers tradicionals de l’Atlàntic Mitjà- Est.
Pan do mar
Tonyines pescades artesanalment amb canya d’una en una per els pescadors costers tradicionals de l’Atlàntic Mitjà- Est. Conserva amb oli d'oliva verge extra.
Pan do mar
Tonyines pescades artesanalment amb canya d’una en una per els pescadors costers tradicionals de l’Atlàntic Mitjà- Est.
Pan do mar
Lloms de Bonítol blanc del Nord, pescats amb canya d’un en un, per els pescadors costers artesanals de l’Atlàntic Sud- Est i Centre- Est conservats amb oli d’oliva verge extra ecològic.
Pan do mar
Filets de ventresca de Tonyina blanca, pescats amb canya d’un en un, per pescadors costers artesanals de l’Atlàntic Mitjà- Est. Conservats amb oli d’oliva verge extra ecològic.
Pan do mar
Filets de Verat capturat de forma artesanal i sense xarxes, pescat per pescadors artesanals de litoral de la costa nord atlàntica. Conservats amb oli d’oliva verge extra ecològic.
Pan do mar
Muscos Bivalves de Galícia provinents d’aqüicultura ecològica de la Ria d’Arousa. Conservats amb escabetx tradicional amb ingredients ecològics.
Pan do mar
Sardines provinents de la pesca de litoral de l’atlàntic Nord- Est i del Golf de Biscaia. Pescades amb arts tradicionals sense xarxes d’arrossegament, preservant l’equilibri ecològic de l’espècie. Conservades amb oli d’oliva verge extra ecològic.