Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

Novetats

       
CAT
 
ESP
Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
Octubre     2018
 
 
Feta sense lactosa 150 g
Öma d'Beers

Feta sense lactosa elaborat amb llet d’ovella i una menor proporció de llet de cabra, envellit almenys durant 8 setmanes en salmorra. Tractat i adaptat als intolerants a la lactosa, és ideal per acompanyar les teves amanides o pasta.

Profiterols 90 g
Gildo Rachelli

Profiterols d’origen italià elaborats amb una massa pastissera tradicional, farcits de crema i amb una cobertura de xocolata. Un postre pensat per els paladars xocolaters!

Caramels de regalèssia mentolada (perles) 11 g
Natu-Hit

Caramels de regalèssia mentolada elaborats amb ingredients vegans i sense gluten. Disponibles amb els següents sabors: Menta, regalèssia, fruits vermells i fruites.

Caramels de menta suau (perles) 11 g
Natu-Hit

Caramels de menta suau elaborats amb ingredients 100% ecològics, vegans i sense gluten. Disponibles amb sabors de menta, regalèssia, fruits vermells i fruites.

Caramels de fruits vermells (perles) 11 g
Natu-Hit

Caramels elaborats amb fruits vermells deshidratats, ingredients vegans i sense gluten. Es poden consumir diluint-los a la boca o mastegant.

Caramels de fruites (bossa) 60 g
Natu-Hit

Bossetes de caramels de fruites elaborats amb ingredients 100% ecològics, vegans i sense gluten. Disponibles amb els sabors de fruites i menta.

 

Caramels de menta (bossa) 60 g
Natu-Hit

Caramels de menta Natu-Hit elaborats amb ingredients vegans i sense gluten. Bossetes amb les varietats de menta i fruites.

 
© 2019 Natureco s.l.