Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Espagueti - Espaguetis carbonara vegetal

 

Ingredients per a 4 persones:

400 g Espaguetis Bonapasta

1 Ceba

1 Pebrot vermell (peça petita o mig de gran)

1 Pebrot verd

2 Carbassons (o 1 de més gran)

2 Ous

2 culleres

Nata líquida o llet

Pebre

Nou moscada

Oli d’oliva

Preparació:

Escalfar un raig d’oli en una olla. Afegir-hi la ceba tallada en tires no molt grans i daurar durant 1 minut per afegir-hi tot seguit el pebrot i després el carbassó amb el foc alt. Saltejar-ho uns 3 minuts més. Salpebrar, tapar i deixar-ho coure en el propi líquid durant uns 15 minuts. Preparar mentrestant la pasta segons instruccions. Batre els dos ous amb la nata utilitzant una forquilla i afegir-hi la sal i nou moscada desitjada. Barrejar la pasta amb la verdura i posteriorment l’ou. Remenar bé i deixar sobre el foc apagat (o al mínim) uns 2 minuts sense que es cremi. Afegir-hi unes culleres de l’aigua de cocció de la pasta si fos necessari. Servir-ho amb formatge parmesà al gust.

 
© 2024 Natureco s.l.