Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspagueti - Espaguetis carbonara vegetal
Ingredients per a 4 persones:
400 g Espaguetis Bonapasta
1 Ceba
1 Pebrot vermell (peça petita o mig de gran)
1 Pebrot verd
2 Carbassons (o 1 de més gran)
2 Ous
2 culleres
Nata líquida o llet
Pebre
Nou moscada
Oli d’oliva
Preparació:
Escalfar un raig d’oli en una olla. Afegir-hi la ceba tallada en tires no molt grans i daurar durant 1 minut per afegir-hi tot seguit el pebrot i després el carbassó amb el foc alt. Saltejar-ho uns 3 minuts més. Salpebrar, tapar i deixar-ho coure en el propi líquid durant uns 15 minuts. Preparar mentrestant la pasta segons instruccions. Batre els dos ous amb la nata utilitzant una forquilla i afegir-hi la sal i nou moscada desitjada. Barrejar la pasta amb la verdura i posteriorment l’ou. Remenar bé i deixar sobre el foc apagat (o al mínim) uns 2 minuts sense que es cremi. Afegir-hi unes culleres de l’aigua de cocció de la pasta si fos necessari. Servir-ho amb formatge parmesà al gust.