Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisCabell àngel - Brou amb escarola i cabell d'àngel
Ingredients per a 4 persones:
100 g Lletres Bonapasta
300 g Escarola
100 g Cigrons cuits
1 Ceba
1 Pastanaga
1,3 l Aigua (o brou)
2 branques
Farigola
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Preparació:
Netejar bé l’escarola i trossejar-la (uns 3 cm). Escalfar l’oli en una cassola gran. Afegir-hi la ceba i pastanaga nets i tallats a quadradets petits així com la farigola; saltejar-ho fins que agafin color de rostit. Afegir-hi l’escarola, continuar saltejant 1 minut, salpebrar i ofegar-ho amb l’aigua. Pujar el foc al màxim i quan arrenqui el bull, afegir-hi la pasta i els cigrons. Coure-ho uns 8 minuts a foc tranquil. Retirar la farigola i rectificar de sal per servir.