Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspagueti - Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs
Ingredients per a 4 persones:
400 g Espaguetis blancs de blat Bonapasta
400 g Cors de carxofa en llauna
200 g Xampinyons en llauna
Mitja Ceba
1 gra All
1 l Brou vegetal
50 g Espinacs congelats
Oli d’oliva
Orenga
Farigola
Pebre
Preparació:
Buidar el líquid de les llaunes de carxofes i xampinyons i tallar els productes a daus. Tallar la ceba i l’all a làmines.
Partir els espaguetis per la meitat i posar-los dins d’una cassola. Afegir-hi el brou vegetal, les carxofes, els xampinyons, la ceba, l’all i l’oli, juntament amb l’orenga, la farigola i el pebre. Procurar que el brou cobreixi la resta d’ingredients. Posar la tapa i portar a ebullició posant el foc al màxim.
A la que comenci a bullir, remoure la cassola per distribuir bé els ingredients i evitar que la pasta s’enganxi. Baixar el foc al mínim, just perquè continuï bullint, i deixar-li 15 minuts o fins que el líquid pràcticament s’hagi absorbit. Barrejar de tant en tant per evitar que s’enganxi.
Un cop la pasta s’hagi cuit, amb el foc apagat, afegir els espinacs congelats i tapar la cassola per permetre que els espinacs es coguin amb el vapor restant. Servir calent