Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Espagueti - Saltejat oriental amb espaguetis

 

Ingredients per a 4 persones

300 g Espagueti blancs

250 g Tofu tallat a daus d’un centímetre

300 g Bròquil

8 Shitake tallats (si són secs, deixar en remull dues hores)

2 Pastanagues tallada a mitges llunes

6 culleres

Blat de moro dolç

Salsa de soja

Mirin

Sal

Preparació
Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou. Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la. Saltejar la pastanaga i el shitake fins que quedin al punt. Afegir-hi el bròquil, el tofu i el blat de moro dolç i remenar. Barrejar a parts igual la salsa de soja, el mirin i aigua de la cocció de la pasta (per exemple 3 culleres de cada). Afegir la pasta a la paella i bolcar-hi el líquid preparat. Barrejar-ho bé, apagar el foc, tapar i deixar-ho reposar de tres a cinc minuts abans de servir.

 
© 2018 Natureco s.l.