Tancar
Base de pizza espelta integral 3x130 g
La Grana
Certificació ecològica:
Origen de la matèria prima:
No UE
Ingredients
Farina d'espelta semiintegral*, aigua mineral natural**, oli d'oliva verge extra*, sal marina, gluten de blat*
Al·lèrgens
Gluten | |
Llet i derivats | |
Ous | |
Fruits de closca | |
Cacauets | |
Sèsam | |
Soja | |
Peix | |
Crustacis | |
Moluscs | |
Api | |
Mostassa | |
Tramussos | |
Diòxid de sofre/Sulfits |
Informació nutricional
Kj | 1248 |
Kcal | 297 |
Greixos | 5,7 |
Greixos saturats | 0,7 |
Hidrats de carboni | 48,8 |
dels quals sucres | 0,2 |
Fibra alimentària | 5,6 |
Proteïnes | 10 |
Sal | 0,8 |
Productes relacionats
Base de pizza de biga ecològica
Base de pizza ecològica
Base de pizza de fajol ecològica sense gluten
Base de pizza ecològica
Massa de pasta de full
Massa de pasta brisa
Massa per a pizza