
Tancar
Pizza de pernil dolç i xampinyons 395 g
Natureco
Certificació ecològica: ES-ECO-019-CT
Origen de la matèria prima:
No UE
Ingredients
BASE 59,5%: Farina de blat*, aigua, puré de tomàquet*, barreja de farines* (farina de blat, farina de civada, flocs de civada, llavors de lli marró, llavors de gira-sol, gluten de blat, sal, llavors de carbassa), oli d'oliva verge extra*, sal, llevat. GUARNICIÓ 40,5 %: formatge mozzarella* 20,2 % (LLET pasteuritzada*, sal, ferments làctics, quall microbià), pernil cuit* 16,5 % (pernil de porc, aigua, sal, sucre, aroma natural i antioxidant (E-300)), xampinyó* 3,8 %
Al·lèrgens
Gluten |
![]() |
Llet i derivats |
![]() |
Ous |
![]() |
Fruits de closca |
![]() |
Cacauets |
![]() |
Sèsam |
![]() |
Soja |
![]() |
Peix |
![]() |
Crustacis |
![]() |
Moluscs |
![]() |
Api |
![]() |
Mostassa |
![]() |
Tramussos |
![]() |
Diòxid de sofre/Sulfits |
![]() |
Informació nutricional
Kj | 905 |
Kcal | 214 |
Greixos | 6,68 |
Greixos saturats | 3,22 |
Hidrats de carboni | 28,49 |
dels quals sucres | 1,65 |
Fibra alimentària | |
Proteïnes | 12,28 |
Sal | 1,34 |
Productes relacionats

Pizza de pernil dolç i olives
Pizza de quatre formatges
Pizza de verdures
Pizza quatre estacions
Pizza de verdures i xampinyons
Pizza de bolonyesa vegetal
Pizza 5 formatges
Pizza vegetal
