Certificació ecològica:
Origen de la matèria prima:
UE
Al·lèrgens>
Gluten |
![]() |
Llet i derivats |
![]() |
Ous |
![]() |
Fruits de closca |
![]() |
Cacauets |
![]() |
Sèsam |
![]() |
Soja |
![]() |
Peix |
![]() |
Crustacis |
![]() |
Moluscs |
![]() |
Api |
![]() |
Mostassa |
![]() |
Tramussos |
![]() |
Diòxid de sofre/Sulfits |
![]() |
Valor nutricional
Kj | 1518 |
Kcal | 340 |
Greixos | 2.50 |
Greixos saturats | 0.43 |
Hidrats de carboni | 72.00 |
dels quals sucres | 0.41 |
Fibra alimentària | 10.7 |
Proteïnes | 13.20 |
Sal | 0.005 |