Certificació ecològica: ES- ECO-020- CV
Origen de la matèria prima:
UE
Al·lèrgens>
Gluten |
![]() |
Llet i derivats |
![]() |
Ous |
![]() |
Fruits de closca |
![]() |
Cacauets |
![]() |
Sèsam |
![]() |
Soja |
![]() |
Peix |
![]() |
Crustacis |
![]() |
Moluscs |
![]() |
Api |
![]() |
Mostassa |
![]() |
Tramussos |
![]() |
Diòxid de sofre/Sulfits |
![]() |
Valor nutricional
Kj | 1827 |
Kcal | 437 |
Greixos | 18,02 |
Greixos saturats | 2,20 |
Hidrats de carboni | 61,37 |
dels quals sucres | 19,27 |
Fibra alimentària | 2,64 |
Proteïnes | 6,06 |
Sal | 0,6 |