Certificació ecològica: ECP-SOHISCERT
Origen de la matèria prima:
UE
Al·lèrgens>
Gluten |
![]() |
Llet i derivats |
![]() |
Ous |
![]() |
Fruits de closca |
![]() |
Cacauets |
![]() |
Sèsam |
![]() |
Soja |
![]() |
Peix |
![]() |
Crustacis |
![]() |
Moluscs |
![]() |
Api |
![]() |
Mostassa |
![]() |
Tramussos |
![]() |
Diòxid de sofre/Sulfits |
![]() |
Valor nutricional
Kj | 302 |
Kcal | 72 |
Greixos | 4.4 g |
Greixos saturats | 2.6 g |
Hidrats de carboni | 4.3 g |
dels quals sucres | 2.9 g |
Fibra alimentària | |
Proteïnes | 3.9 g |
Sal | 0.13 |