Certificació ecològica: SK-BIO-002.
Origen de la matèria prima:
UE
Al·lèrgens>
Gluten |
![]() |
Llet i derivats |
![]() |
Ous |
![]() |
Fruits de closca |
![]() |
Cacauets |
![]() |
Sèsam |
![]() |
Soja |
![]() |
Peix |
![]() |
Crustacis |
![]() |
Moluscs |
![]() |
Api |
![]() |
Mostassa |
![]() |
Tramussos |
![]() |
Diòxid de sofre/Sulfits |
![]() |
Valor nutricional
Kj | 1923 |
Kcal | 458 |
Greixos | 16,8 |
Greixos saturats | 1,4 |
Hidrats de carboni | 67 |
dels quals sucres | 2,6 |
Fibra alimentària | 3 |
Proteïnes | 8,2 |
Sal | 0,61 |