Enrere
 
 
 

Mantega clarificada 250 ml

Ghee Caldes d'Estrach

 

Mantega clarificada 370 ml

Ghee Caldes d'Estrach

 

Elaborada amb avellanes acabades de collir i torrades a foc lent, sense pressa. Aquest és el sabor únic en aquesta Crema de Xocolata amb Praliné d’Avellanes. Una recepta que permet gaudir del seu sabor pausadament i sense presses.

 

Seguint la recepta familiar i dedicant tot el temps i passió que requereix la seva elaboració, aquest és el secret d’ aquesta suavíssima crema amb tota l’essència de la Xocolata més genuïna. Un moment de plaer per gaudir cada dia.

 

Pastoret uneix la naturalitat dels productes ecològics amb el plaer del seu Iogurt Artesanal a l’Estil Grec. Elaborat seguint un acurat procés d’elaboració, que ho fa més saborós i de cos especialment cremós.

 

El plàtan i la galeta s’uneixen en el mateix iogurt per crear un producte únic. Gràcies a aquesta combinació aconseguim un sabor dolç i agradable al paladar. El millor de la tradició i la innovació en un únic iogurt. Producte sense gluten.

 

Suggeriments sorprenent al paladar. Inclou una capa intermèdia de fruita que es torna irresistible en fondre’s amb el iogurt. Amb només una cullerada, tornaràs a recordar el sabor més original d’aquesta fruita exòtica.

 

Una deliciosa combinació entre una llet i l’autèntic sabor i beneficis del nabiu que el fan unes postres imprescindibles. Un iogurt irresistible i ple de beneficis.

 

Temptació irresistible alhora que saludable gràcies als sabors tropicals que ofereix la seva capa intermèdia. Aquesta combinació de coco i pinya es convertirà en una de les teves favorites quan la tastis.

 

Elaborat amb compte i dedicació, a partir de llet i plàtans ecològics en format de 500 g, per gaudir sol o en família. Molt cremós, suau i amb el punt just d’acidesa. Elaborat amb plàtans acuradament seleccionats per oferir un Iogurt Extraordinari.

 

Elaborat amb llet ecològica de vaques que pasturen en llibertat. Un Iogurt natural, cremós, suau i sense greixos, però amb tot el gust. Segur que és el Iogurt 0% més bo que mai hagis tastat.

 

Sense presses. És així com s’elabora aquest iogurt natural, de textura cremosa i suau al paladar. Amb ingredients ecològics certificats i en format de 500 g per no deixar de gaudir. Natural com la vida mateixa.

 

La recepta de tota la vida però amb ingredients ecològics. Perfecte per aquells que es preocupen per l’origen dels ingredients i que no volen renunciar al sabor natural del Quefir Pastoret.

 

Llet de cabra fresca, pasteuritzada i envasada per tal de conservar la màxima frescor i el seu bon gust. Es un producte no homogeneïtzat, gràcies a això, conserva tota la textura i propietats dels greixos i proteïnes de la llet.

 

L’autèntic iogurt de cabra, elaborat només amb llet i ferments làctics. Unes postres realment especials, amb notes de llet, dolces i fresques. De textura líquida però cremosa i amb molt baixa acidesa.

 

És gustós i consistent i amb una textura poc líquida gràcies al seu sistema d’elaboració. Això fa que tingui unes connotacions cítriques i làctiques, resultant unes postres perfectes per acompanyar amb una mica de mel.

 

Fet amb sèrum del formatge que tornat a la cuba de quallar i escalfat amb suc de llimones exprimides al moment, fa que les proteïnes més solubles de la llet que en moment de fer el formatge no han quallat formin el brossat.

 

Formatge d’escorça rugosa, natural, neta i amb tonalitats marrons i grises. Quan el tallem apareix una textura tancada, cremosa i equilibrada. En boca, la maduració correcta del formatge mostra caràcter i singularitat per això el gust és tan natural.

 

Formatge d’escorça florida natural de tonalitats grises i blavoses. Textura cremosa i suau, compacte en el tall però menys tancat que el madurat. En boca el gust és equilibrat i natural, lleugerament salat i amb notes de mantega.

 

El pebre negre ens dóna una olor definida i pronunciada. Quan el tallem té un color blanc trencat i una textura mantegosa. En boca resulta aromàtic, gustos i amb notes lleugerament picants, amb personalitat.

 

La presència de romaní dóna una olor característica d’aquesta herba aromàtica. Quan el tallem és blanc, compacte, de pasta tancada i tova, amb una textura delicada . En boca resulta, un formatge aromàtic.

 

Formatge d’aspecte amb olor característica de bosc, destacant per sobre d’elles la sajolida. Quan el tallem és blanc, compacte, de pasta tancada i tova. En boca resulta un formatge molt aromàtic.

 

Formatge d’escorça tancada i llisa. Quan el tallem té un aspecte regular amb presència de petits ulls i un color blanc. Tot i tenir les mateixes qualitats que el formatge tendre té un 75% menys de sal.

 

Formatge de color blanc marfil, escorça tancada i llisa. És un formatge humit, senyal de la seva frescor. En boca resulta agradable i ens recorda a la llet de cabra d’una intensitat considerable.

 

Formatge de color blanc, obtingut per la coagulació de la llet de cabra La textura és tova, cremosa i delicada. En boca resulta un formatge de gust suau.

 

Amb un sabor únic i textura suau, si el tasteu trobareu un formatge d’aroma suau i refrescant, d’un sabor nítid, cremós i suau.

 

Elaborat amb llet de cabra presenta una escorça florida tipus Garrotxa. Té una textura tancada, d’un blanc molt pur, i una olor i gust de llet fresca, acidificada, amb regust final de nous i lleugerament de bosc i floral.

 

Matèria primera Km0 i d’alta qualitat. Amb una textura tendra, mantegosa, pasta de color groc característic de la llet de vaca i un sabor cremós, lleugerament dolç, amb una sensació molt agradable en boca.

 

Formatge de pasta tova, elaborat a partir de llet crua de vaca. Pasta untuosa i textura cremosa i gust complexe entre la potència aromàtica de l’escorça i les notes elegants i equilibrades de la pasta amb sensacions cítriques i de fruits secs.

 

El Fermió és un formatge elaborat a partir de llet crua de vaca. La seva pell és a penes perceptible en boca i la seva pasta és cremosa. De gust franc i mitjanament salat, presenta una riquesa aromàtica equilibrada (aromes afruitades, de mel...).

 

De color entre groga i os, amb ulls petits, irregulars i de distribució més o menys homogènia. Textura elàstica i tacte de cremós a molt cremós. Sense ser fort, té un gust suau molt agradable, i alhora és un formatge evolucionat i complex.

 

Textura elàstica friabilitat baixa i tacte de cremós a molt cremós. Sense ser fort, té un gust suau però que es nota, molt agradable, és el formatge per a tothom.

 

La pasta és de color entre groga i os, amb ulls petits, irregulars i de distribució més o menys homogènia. De textura elàstica i tacte de cremós a molt cremós, el gust complex i evolucionat, potent i persistent, amb un retrogust llarg i agradable.

 

De color vermell intens, aromes de bosc humit, matoll, fruites vermelles i espècies. En boca és molt intens i agradable, amb notes de fruites. Vi potent que es troba en la seva fase òptima i d’esplendor.