Enrere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excel·lent succedani del formatge. Ideal pels amants del picant que busquen deixar-se sorprendre per la textura i sabors nous. D’agricultura ecològica i lliure de gluten.

 

Excel·lent alternativa vegana al formatge, d’agricultura ecològica i amb un excel·lent toc de trufa. El seu sabor i textura et sorprendran. Ideal per aperitius. Elaborat pel prestigiós Chef Vegà italià Emmanuele Di Biase.

 

Succedani del formatge elaborat amb cigrons i creat pel Master Chef Vegà Emmanuele Di Biase. Ideal per aperitius i entre àpats, lliure de gluten i amb ingredients d’origen ecològic.

 

Alternativa vegana i ecològica al formatge, amb un toc de pebre negre. Ideal pels amants del pebre que busquen deixar-se sorprendre per la textura i sabors nous.

 

Ideal succedani del formatge amb un toc de nous trossejades. Fantàstic aperitiu ecològic i vegà. Deixa’t sorprendre per la seva textura i sabor.

 

Snack amb deliciós sabor a pastanaga i carbassa, fet amb base de blat de moro ecològic i sal marina. Opció cruixent i sana per un refrigeri pels més menuts. Producte fornejat i no fregit, sense gluten i sense additius artificials.

 

Snack amb deliciós sabor a pastanaga i poma, fet amb base de blat de moro ecològic i sal marina. Opció cruixent i sana per un refrigeri pels més menuts. Producte fornejat i no fregit, sense gluten i sense additius artificials.

 

Deliciós i saludable snack de blat de moro amb sal marina, ecològic, sense gluten i sense additius artificials. Opció cruixent i sana ideal per un refrigeri pels més menuts. Producte fornejat i no fregit, perfecte pels que busqueu opció saludable.

 

Snack amb deliciós sabor a formatge, ecològic, sense gluten i sense additius artificials. Opció cruixent i sana ideal per un refrigeri pels més menuts. Producte fornejat i no fregit, sense gluten i sense additius artificials.

 

Snack deliciós amb sabor a kètxup, cruixent i sa. Ecològics, sense gluten i sense additius artificials perfecte pels més menuts. Opció baixa en grasses, ja que està fornejat i no fregit.

 

Snack deliciós, cruixent i sa. Són ecològics, sense gluten i sense additius artificials, perfecte pels més menuts. Opció baixa en graixos, ja que està fornejat i no fregit.

 

Beguda isotònica refrescant amb suc de coco concentrat ecològic. Producte vegà i ecològic.

 

Beguda isotònica refrescant amb suc de taronja concentrat. Elaborat amb aigua mineral natural i baix en calories.

 

Beguda isotònica refrescant amb suc de llimona concentrat. Amb ingredients totalment naturals, amb

 

Rissoto vegà d’alta qualitat amb tot el sabor de les verdures. Elaborat amb ingredients d’origen ecològic. Saborós i molt fàcil de cuinar.

 

Rissoto vegà d’alta qualitat amb delicioses trompetes i carbassa. Elaborat amb ingredients d’origen ecològic i natural, sense gluten ni lactosa.

 

Rissoto vegà d’alta qualitat amb ceps. Elaborat amb ingredients d’origen ecològic i natural, sense gluten ni lactosa. Saborosos, deliciosos i molt fàcils de cuinar. Tot llest per ser cuinat i servit en menys de 20 minuts.

 

L’activació més saborosa. La millor opció sana i natural pels més cafeters. Tota una experiència de sabors.

 

L’evolució del cafè amb llet. Molt saborós, més sostenible i més saludable. Tan sols tres ingredients: cafè, civada i aigua.

 

Dolç però a la vegada sa i responsable. Elaborat amb atzavara d’Oxfam Intermon. És la suma de tan sols tres ingredients: aigua, cafè ecològic i xarop d’atzavara.

 

Pels amants del cafè més pur: el clàssic. La manera més saludable i sostenible de prendre un cafè sol. Tan sols dos ingredients: aigua i cafè ecològic.

 

Sardines pescades exclusivament a la costa galaico-portuguesa i envasades manualment sense demora per garantir la seva frescor. En oli d'oliva verge extra procedent de cultiu ecològic.

 

Anxoves elaborades i madurades a Laredo (Cantàbria) segons el procediment tradicional per obtenir un sabor equilibrat i una textura ferma. En oli d'oliva verge extra procedent de cultiu ecològic.

 

Tonyines pescades en els millors caladors internacionals amb arts de pesca respectuosos amb els dofins, i seleccionades per la seva grandària per obtenir una conserva de sabor, textura i color òptims. Pràctic format de 3x65 g.

 

Tonyines pescades en els millors caladors internacionals amb arts de pesca respectuosos amb els dofins, i seleccionades per la seva grandària per obtenir una conserva de sabor, textura i color òptims.

 

Cava rosat amb una gran adaptabilitat gastronòmica, apte per a qualsevol ocasió, acompanya amb gran dosi d’elegància, rigor i cremositat especials. Aromàticament molt llaminer amb records a fruita vermella de bosc i grosella confitada.

 

Especialment capaç d’adaptar-se a qualsevol moment i especialment en àpats elaborats, carns, bullits i plats tradicionals de principi a fi. Aromes de fruita madura, saborós, matisos de criança, torrats, llevats, fruits secs.

 

De color groc daurat brillant, bombolla fina i persistent amb un excel·lent comportament en copa. Nas de llevat torrat, compota, cirera vermella i recordant al pebre de Jamaica. Sabors equilibrats amb una lleugera acidesa i molt agradable en evolució. Final de boca llarg i molt agradable.

 

Gran reserva d’edició limitada. De color groc daurat brillant intens, bombolla fina i persistent. Fi i intens en nas. Aroma fresc, intens, envoltant, potent. Indicat per tot un àpat o aperitiu, formatges, arrossos, peixos, ostres, mariscs i rostits al forn.

 

De color groc daurat brillant, bombolla molt petita, fina i persistent. Aromes de fruita madura, saborós, matisos de criança, torrats, llevats, fruits secs. Final de boca llarg i molt agradable. Especialment capaç d’adaptar-se a qualsevol moment i especialment en àpats elaborats, carns, bullits i plats tradicionals.

 

Color groc daurat, de bombolla petita i persistent. Complex i de bona intensitat. Aroma intens de bona criança, fruits madurs, herbacis i torrats. Ideal per prendre sol o bé durant tot l’àpat, de principi a fi.

 

De color groc brillant allimonat, bombolla mitjana elegant i persistent. Aroma potent i fresc, amb tocs florals i herbes. Ampli en boca i cremós. Amb un toc dolç fresc i saborós i amb un bon equilibri entre sucre i acidesa.

 

Agricultura biodinàmica. Envelliment durant l’hivern per netejar els vins de forma estàtica, i embotellament per gravetat sense cap intervenció ni addició, en lluna descendent.

 

Elaborat de forma natural, maceracions infusitives, fermentats amb llevats indígenes, cupatge en cups sota terra sense clarificar ni filtrar i embotellat en lluna vella.

 

“Claret” tradicional elaborat de forma natural, amb una verema manual en palots de 250 kg. Envelliment durant l’hivern per netejar els vins de forma estàtica, i embotellament per gravetat i lluna descendent.

 

De totes les varietats presents de Finca Parera, barreja de cupatge entre blanques i negres. Elaborat de forma natural. Envelleix sense cap intervenció física de clarificació ni filtració.

 

Vi jove elaborat de forma natural, amb verema natural. Fermentació espontània. Envelliment dins a tina i embotellament sense cap intervenció ni addició en lluna descendent.

 

Suggeridor i atractiu rosat color cirera pàl·lid. En nas és de gran potència i persistència amb sensació de frescor. Ventall de fruits vermells... en boca trobem un rosat amb cos i equilibrat, amb final consistent, senyal de la potència i llarga vida d’aquest vi.

 

De color cirera picota amb tonalitats blavoses, una entrada en boca molt aromàtica i equilibrada amb un final de boca molt agradable. Sense ser alcohòlic, amb una permanència en boca destacada.

 

De color rubí lleuger, en nas té notes de fruita vermella dolça i àcida. Es poden apreciar també notes florals. En boca s’hi reflecteix tot el que trobem en nas. Té un pas lleuger i agradable.

 

De color daurat pàl·lid amb tonalitats brillants en nas, aromes florals (ametller) es combinen amb fruites madures i aromes propis de bóta (torrats, vainilla, cafès). Equilibrat amb cos i glicèric, untuós i a la vegada transmet sensació de frescor. Notes tropicals.

 

De color groc palla i brillant amb tonalitats verdoses. Destacades aromes florals que donen una sensació molt intensa de frescor. En boca és un vi equilibrat, rodó i fresc. Postgust llarg.

 

De color groc pàl·lid, bombolla fina i persistent, corona ben definida, en nas és un cava molt noble amb aromes de criança molt pronunciades. En boca gustos melosos amb rigorosa noblesa que donen un volum en boca i un final de paladar molt agraït.

 

De color or pàl·lid, bombolla petita i persistent. Notes de criança amb aromes de prunes vermelles i melmelada, records cítrics que transmeten una sensació de frescor. En boca és equilibrat, cremós amb un pas de boca persistent i un final de boca sec i elegant.

 

Cava sense sulfits afegits. De bombolla elegant i fina, amb aromes florals. En boca s’hi troba acidesa equilibrada, amb gustos de fruita blanca i notes de pa acabat de torrar. Maridatge recomanat: peix i marisc, alta cuina asiàtica, carns blanques i xocolata.

 

De color groc pàl·lid, despreniment de bombolles a la copa suau i constant. En nas és potent, amb notes de pastisseria sobre fons de cítrics. En boca és sec, cremós i suau, amb un final de copa llarg.

 

Excel·lent succedani del formatge. Ideal pels amants del picant que busquen deixar-se sorprendre per la textura i sabors nous. D’agricultura ecològica i lliure de gluten.

 

Excel·lent alternativa vegana al formatge, d’agricultura ecològica i amb un excel·lent toc de trufa. El seu sabor i textura et sorprendran. Ideal per aperitius. Elaborat pel prestigiós Chef Vegà italià Emmanuele Di Biase.

 

Succedani del formatge elaborat amb cigrons i creat pel Master Chef Vegà Emmanuele Di Biase. Ideal per aperitius i entre àpats, lliure de gluten i amb ingredients d’origen ecològic.

 

Alternativa vegana i ecològica al formatge, amb un toc de pebre negre. Ideal pels amants del pebre que busquen deixar-se sorprendre per la textura i sabors nous.

 

Ideal succedani del formatge amb un toc de nous trossejades. Fantàstic aperitiu ecològic i vegà. Deixa’t sorprendre per la seva textura i sabor.

 

Iogurt amb llet de cabra desnatada amb un sabor intens i deliciós. Gaudeix d’un sabor únic amb el 0% de greix.

 

Iogurt amb llet de cabra natural amb un sabor intens i deliciós. Gaudeix d’un sabor únic amb els ingredients d’agricultura ecològica: llet pasteuritzada de cabra i ferments làctics.

 

Amb tots els beneficis del kéfir, la matèria prima principal és la llet de vaca certificada ecològica, llet fresca que s’elabora el mateix dia de la recol·lecció per oferir un producte de millor qualitat.

 

Flam de mató molt suau i fresc, elaborat sense presses, al forn i al bany maria. La llet és fresca, i el mató prové de granges ecològiques. D’aquesta combinació en resulta un flam artesà, tradicional i amb el sabor de tota la vida.

 

Elaborats sense presses, al forn i al bany maria. La llet és fresca i els ous provenen de granges ecològiques. D’aquesta combinació en resulta un flam artesà, tradicional i amb el sabor de tota la vida.

 

Llet fresca certificada ecològica elaborada al mateix dia de la recol·lecció al propi obrador, per oferir producte de millor qualitat. El cacau d’agricultura ecològica, li afegeix un sabor perfecte per gaudir d’uns postres dolços.

 

Iogurt amb sabor a coco, cremós i suau. El coco li afegeix un toc especial. Amb llet fresca certificada ecològica elaborada al mateix dia de la recol·lecció al propi obrador conservant al màxim les propietats naturals.

 

Iogurt de textura suau i cremosa, els nabius li afegeixen un toc molt suau d’acidesa i tots els avantatges de les seves propietats.

 

Iogurt amb sabor a maduixa, suau i cremós. Amb llet fresca certificada ecològica lliure de residus tòxics i pesticides, conservant al màxim les propietats naturals.

 

Iogurt amb sabor a llimona, cremós, suau i amb el punt just d’acidesa. Amb llet fresca certificada ecològica elaborada al mateix dia de la recol·lecció al propi obrador.

 

Iogurt tipus grec, saborós i amb un cos cremós i deliciós. Amb llet fresca certificada ecològica elaborada al mateix dia de la recol·lecció al propi obrador.

 

Iogurt de tipus desnatat, suau i cremós, amb tot el sabor de sempre. Amb llet fresca certificada ecològica elaborada al mateix dia de la recol·lecció al propi obrador.

 

Iogurt saborós i natural, suau, de llet fresca certificada ecològica elaborada al mateix dia de la recol·lecció al propi obrador, conservant al màxim les seves propietats naturals.