Altres notícies
OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DE PRODUCIÓ PRÒPIA NATURECO DISTRIBUÏDOR DE LINWOODS A CATALUNYA TENDÈNCIES I REPTES EN LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS - POST-POSAT! LA GAMA JOY DE BARNHOUSE DOBLEMENT PREMIADA CATBUTXA, LA KOMBUTXA ECO ARTESANA I CATALANA CANVIS PER UN FUTUR SENSE RESIDUS LA BONAPASTA A LA RUTA DE L’ESPELTA LABORATORIS SUPERDIET - NATUROPATIA BIO 1% FOR THE PLANET SOTO: CUINA RÀPIDA ORIENTAL VEGETARIANA I VEGANA BALANÇ DE LA 26a EDICIÓ BIOCULTURA BARCELONA 2019 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA DIGUES ADÉU A L’ALUMINI! NOU EMBALATGE COMPOSTABLE VIVANI US PRESENTEM ELS NOUS FERMENTATS DE COCO BIEDERMANN! NOU FORMAT DE 150 g GALETES BELSI NOVES FARINES ECOSOLC! AQUEST NADAL NEULES, POLVORONS I ALGUN REGAL! ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA SETMANA BIO 2018! CARAMELS NATU-HIT: 100% SABOROSOS, 100% ECOLÒGICS KÈFIRS I IOGURTS BEEE, ARA AMB UN FORMAT DE 420 G US PRESENTEM LA NOVA LÍNIA D'ENVASATS ECOSOLC! NOVES BEGUDES DE COCO MORGENLAND 250ML NOUS FORMATS 200ML DE BEGUDES VEGETALS ESTRENEM NOVA PÀGINA WEB! MUGI MISO ECOLÒGIC DE TERRASANA NOVES BEGUDES VITAE KOMBUCHA DESCOBREIX LA NOVA MARCA D’HIGIENE INFANTIL TIDOOLA BONAPASTA A LA RUTA DE L’ESPELTA
Com cada any Natureco obre les portes del seu molí per mostrar als assistents com fem d’aquest cereal tan saludable la sèmola que després transformem en la BONAPASTA.
L’activitat, organitzada pel Consorci del Moianès, pretén explicar i mostrar la transformació d’aquest cereal des de la seva sembra fins que arriba al plat. Després de passar pel nostre molí anirem a l’obrador de pastes La Moianesa on veurem on es fabriquen els productes BONAPASTA i finalment arrodonirem la ruta amb un tast de pasta a la plaça del mercat de Moià.
La ruta es farà diumenge 27 d’octubre i començarà a partir de les 10 del matí, per venir només cal que confirmeu l’assistència al correu solerft@diba.cat o per telèfon al 938 301 418. Us hi esperem!!

