Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
       
 
 

NOVES BEGUDES VITAE KOMBUCHA

 

L’empresa catalana de Pineda de Mar, Vitae Kombucha, són especialistes en elaborar de manera artesanal begudes Kombucha amb té verd ecològic, sucre integral de canya provinent de comerç just i aigua mineral natural de puresa volcànica.El Kombucha és una beguda fermentada, utilitzant SCOBY (acrònim de Symbiotic Colony Of Bacteri and Yeast- Colònia simbiòtica de bacteris i llevats), d’origen oriental amb múltiples propietats saludables. Reforça el sistema immunològic amb probiòtics que enriqueixen la microbiota i millora la digestió normalitzant el tracte intestinal i el nivell de colesterol. També, ajuda a desintoxicar el cos i la sang, gràcies a la seva capacitat per contrarestar les toxines.

La línia Vitae Kombucha està composta per quatre varietats de 250 i 500 ml:

·  La varietat de mango i maduixa és una beguda amb un toc dolç de propietats antioxidants que contraresten l’envelliment i protegeixen el teu metabolisme.

·  La varietat de llimona i gingebre és una beguda fresca amb propietats antioxidants i antibacterianes que aporten efectes saludables com la depuració del cos i l’activació de les teves defenses.La combinació de llimona i gingebre afavoreix l’eliminació de greixos d’una forma natural.

·  La varietat de gessamí és la beguda pura amb el sabor original de la kombucha, lleugerament àcida i tonificant.

·  La varietat de poma i canyellaet transmet l’aroma dolç i suau de l’espècie fusionada amb el sabor fresc i àcid de la poma. A més a més, aquests dos nous ingredients tenen nombrosos beneficis per la salut.

Aquestes begudes es prenen fresques en qualsevol moment del dia. Serveixen com a refresc saludable sense sucres afegits i per combinar amb sucs de fruites. A més és  ideal per maridar els àpats, ja que és una beguda que millora la digestió. Per poder gaudir millor de les begudes Vitae Kombucha podeu consultar diferents idees:         Com i quan beure Vitae Kombucha

 
 
 
© 2023 Natureco s.l.