Altres notícies
OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DE PRODUCIÓ PRÒPIA NATURECO DISTRIBUÏDOR DE LINWOODS A CATALUNYA TENDÈNCIES I REPTES EN LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS - POST-POSAT! LA GAMA JOY DE BARNHOUSE DOBLEMENT PREMIADA CATBUTXA, LA KOMBUTXA ECO ARTESANA I CATALANA CANVIS PER UN FUTUR SENSE RESIDUS LA BONAPASTA A LA RUTA DE L’ESPELTA LABORATORIS SUPERDIET - NATUROPATIA BIO 1% FOR THE PLANET SOTO: CUINA RÀPIDA ORIENTAL VEGETARIANA I VEGANA BALANÇ DE LA 26a EDICIÓ BIOCULTURA BARCELONA 2019 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA DIGUES ADÉU A L’ALUMINI! NOU EMBALATGE COMPOSTABLE VIVANI US PRESENTEM ELS NOUS FERMENTATS DE COCO BIEDERMANN! NOU FORMAT DE 150 g GALETES BELSI NOVES FARINES ECOSOLC! AQUEST NADAL NEULES, POLVORONS I ALGUN REGAL! ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA SETMANA BIO 2018! CARAMELS NATU-HIT: 100% SABOROSOS, 100% ECOLÒGICS KÈFIRS I IOGURTS BEEE, ARA AMB UN FORMAT DE 420 G US PRESENTEM LA NOVA LÍNIA D'ENVASATS ECOSOLC! NOVES BEGUDES DE COCO MORGENLAND 250ML NOUS FORMATS 200ML DE BEGUDES VEGETALS ESTRENEM NOVA PÀGINA WEB! MUGI MISO ECOLÒGIC DE TERRASANA NOVES BEGUDES VITAE KOMBUCHA DESCOBREIX LA NOVA MARCA D’HIGIENE INFANTIL TIDOOMUGI MISO ECOLÒGIC DE TERRASANA
El Mugi miso de Terrasana és un condiment japonès, elaborat a partir de llavors de soja ecològica, ordi ecològic, aigua, sal marina i ferment koji. El koji és un fong propi de japó que serveix per obtenir els misos a través de la fermentació.
Per elaborar el miso, les llavors de soja es posen en remull i es cuinen per després barrejar-ho amb el koji. La barreja es deixa en sales on les condicions d’humitat i temperatura són perfectes per la fermentació amb el koji. Aquest ferment natural, a més de tenir bones propietats digestives, és especialment important per controlar el llarg procés de maduració dels misos, ja que evita que creixin altres fongs o bactèris.El miso de Terrasana s’elabora de manera tradicional amb un temps de fermentació d’un mínim de 18 mesos.
Amb aquest fantàstic condiment japonès es poden elaborar nombroses receptes de cuina. És ideal com a base per una sopa de miso, en combinació amb cremes de fruits secs, per preparar salses o per donar més sabor els woks.

