Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
       
 
 

MUGI MISO ECOLÒGIC DE TERRASANA

 

El Mugi miso de Terrasana és un condiment japonès, elaborat a partir de llavors de soja ecològica, ordi ecològic, aigua, sal marina i ferment koji. El koji és un fong propi de japó que serveix per obtenir els misos a través de la fermentació.

Per elaborar el miso, les llavors de soja es posen en remull i es cuinen per després barrejar-ho amb el koji. La barreja es deixa en sales on les condicions d’humitat i temperatura són perfectes per la fermentació amb el koji. Aquest ferment natural, a més de tenir bones propietats digestives, és especialment important per controlar el llarg procés de maduració dels misos, ja que evita que creixin altres fongs o bactèris.El miso de Terrasana s’elabora de manera tradicional amb un temps de fermentació d’un mínim de 18 mesos.

Amb aquest fantàstic condiment japonès es poden elaborar nombroses receptes de cuina. És ideal com a base per una sopa de miso, en combinació amb cremes de fruits secs, per preparar salses o per donar més sabor els woks.

 
 
 
 
 
 
© 2023 Natureco s.l.