Altres notícies
OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DE PRODUCIÓ PRÒPIA NATURECO DISTRIBUÏDOR DE LINWOODS A CATALUNYA TENDÈNCIES I REPTES EN LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS - POST-POSAT! LA GAMA JOY DE BARNHOUSE DOBLEMENT PREMIADA CATBUTXA, LA KOMBUTXA ECO ARTESANA I CATALANA CANVIS PER UN FUTUR SENSE RESIDUS LA BONAPASTA A LA RUTA DE L’ESPELTA LABORATORIS SUPERDIET - NATUROPATIA BIO 1% FOR THE PLANET SOTO: CUINA RÀPIDA ORIENTAL VEGETARIANA I VEGANA BALANÇ DE LA 26a EDICIÓ BIOCULTURA BARCELONA 2019 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA DIGUES ADÉU A L’ALUMINI! NOU EMBALATGE COMPOSTABLE VIVANI US PRESENTEM ELS NOUS FERMENTATS DE COCO BIEDERMANN! NOU FORMAT DE 150 g GALETES BELSI NOVES FARINES ECOSOLC! AQUEST NADAL NEULES, POLVORONS I ALGUN REGAL! ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA SETMANA BIO 2018! CARAMELS NATU-HIT: 100% SABOROSOS, 100% ECOLÒGICS KÈFIRS I IOGURTS BEEE, ARA AMB UN FORMAT DE 420 G US PRESENTEM LA NOVA LÍNIA D'ENVASATS ECOSOLC! NOVES BEGUDES DE COCO MORGENLAND 250ML NOUS FORMATS 200ML DE BEGUDES VEGETALS ESTRENEM NOVA PÀGINA WEB! MUGI MISO ECOLÒGIC DE TERRASANA NOVES BEGUDES VITAE KOMBUCHA DESCOBREIX LA NOVA MARCA D’HIGIENE INFANTIL TIDOOÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA SETMANA BIO 2018!
Natureco SL ha participat a la Setmana Bio 2018, que va tenir lloc del 20 al 28 d'octubre del 2018 a tot Catalunya.
La jornada titulada “Bonapasta: Del camp al plat” es va desenvolupar el passat diumenge 28 d'octubre a les instal·lacions de Natureco, La Moianesa i Cal Carner i va comptar amb la participació de prop de 50 visitants.
A Natureco s.l. els assistents van poder visitar l'empresa i el molí fariner amb el qual es transformen els cereals km 0 en farina i sèmola ecològica, així com conèixer de primera mà la feina que desenvolupa el pagès diàriament. El recorregut va continuar amb la visita a la fàbrica La Moianesa, centre de producció de la pasta ecològica Bonapasta. I per últim, els assistents van poder participar i tastar el producte al "Taller de cuina ecològica" organitzat pel Consorci del Moianès al centre cívic Can Carner.
Tot agraïnt la participació i col·laboració a tots els assistents, despedim la setmana tot esperant poder-ho repetir a l'edició del 2019.
Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!
L'equip de Natureco

