Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
       
 
 

1% FOR THE PLANET

 

L’empresa de productes per a la higiene íntima amb seu a Bristol, Natracare, ha anunciat que donarà l'1% dels seus ingressos anuals a organitzacions que treballen per protegir el medi ambient. La organització independent y reconeguda a tot el mon "1% for the Planet" auditarà aquestes donacions. D’aquesta manera garanteixen que amb cada paquet de Natracare que es vengui, l'1% es retornarà a causes que ajudin al planeta.

Què és Natracare?
Natracare és la primera companyia en el món que ofereix tampons de cotó orgànic certificat i sense plàstic, i compreses i protectors diaris totalment lliures de clor. Els productes Natracare són biodegradables i fins i tot poden ser compostats.

Què és 1% for the planet?
1% for the Planet va ser fundada l’any 2002. La formen més de 2000 empreses i milers de socis en 60 països de món. El seu objectiu és animar a empreses, organitzacions i persones a que uneixin forces per aconseguir un millor ús de la terra, una producció sostenible dels aliments i una menor contaminació entre altres. Des dels seus inicis els seus membres ja han donat més de 225 milions de dòlars a causes ambientals.

 
 
 
 
 
 
 
© 2023 Natureco s.l.