Altres notícies
OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DE PRODUCIÓ PRÒPIA NATURECO DISTRIBUÏDOR DE LINWOODS A CATALUNYA TENDÈNCIES I REPTES EN LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS - POST-POSAT! LA GAMA JOY DE BARNHOUSE DOBLEMENT PREMIADA CATBUTXA, LA KOMBUTXA ECO ARTESANA I CATALANA CANVIS PER UN FUTUR SENSE RESIDUS LA BONAPASTA A LA RUTA DE L’ESPELTA LABORATORIS SUPERDIET - NATUROPATIA BIO 1% FOR THE PLANET SOTO: CUINA RÀPIDA ORIENTAL VEGETARIANA I VEGANA BALANÇ DE LA 26a EDICIÓ BIOCULTURA BARCELONA 2019 8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA DIGUES ADÉU A L’ALUMINI! NOU EMBALATGE COMPOSTABLE VIVANI US PRESENTEM ELS NOUS FERMENTATS DE COCO BIEDERMANN! NOU FORMAT DE 150 g GALETES BELSI NOVES FARINES ECOSOLC! AQUEST NADAL NEULES, POLVORONS I ALGUN REGAL! ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA SETMANA BIO 2018! CARAMELS NATU-HIT: 100% SABOROSOS, 100% ECOLÒGICS KÈFIRS I IOGURTS BEEE, ARA AMB UN FORMAT DE 420 G US PRESENTEM LA NOVA LÍNIA D'ENVASATS ECOSOLC! NOVES BEGUDES DE COCO MORGENLAND 250ML NOUS FORMATS 200ML DE BEGUDES VEGETALS ESTRENEM NOVA PÀGINA WEB! MUGI MISO ECOLÒGIC DE TERRASANA NOVES BEGUDES VITAE KOMBUCHA DESCOBREIX LA NOVA MARCA D’HIGIENE INFANTIL TIDOOTENDÈNCIES I REPTES EN LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS - POST-POSAT!
L’edició organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i la Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica (SEAE) tindrà lloc el proper 26 de març a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat.
L’objectiu de la trobada és oferir als professionals del sector eines i estratègies, com ara els nous models de comercialització, nous canals (menjadors escolars i HORECA) i el paper que juguen les administracions.
El Simposi s'estructurarà en tres blocs. Un bloc introductori amb dues xerrades, la primera d’elles La producció ecològica a Europa a càrrec de Louise Luttikholt (directora d’IFOAM Organics International) i després Comercialització de productes ecològics a Catalunya impartida per.Diego Roig (Ecological Bio).
El següent bloc de ponències sobre els Models de comercialització dels productes ecològics, amb taula rodona final, servirà per conèixer i tractar situacions i problemàtiques reals. Hi participaran els principals actors del sector, entre d’altres Dionís Guiteras gerent de Natureco per exposar la seva visió del futur.
Finalment hi ha un bloc de ponències sobre Iniciatives públiques i privades de comercialització i consum de productes ecològics, amb una part dedicada a menjadors escolars i canal HORECA i un altra a la compra pública i mercats.
Per a inscipcions i més informació: http://pae.gencat.cat/ca/formacio/simposis-produccio-agroalimentaria-ecologica/2020-tendencies-reptes-comercialitzacio-productes-ecologics/

