Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
       
 
 

TENDÈNCIES I REPTES EN LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS - POST-POSAT!

 

L’edició organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i la Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica (SEAE) tindrà lloc el proper 26 de març a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat.

L’objectiu de la trobada és oferir als professionals del sector eines i estratègies, com ara els nous models de comercialització, nous canals (menjadors escolars i HORECA) i el paper que juguen les administracions.

El Simposi s'estructurarà en tres blocs. Un bloc introductori amb dues xerrades, la primera d’elles La producció ecològica a Europa a càrrec de Louise Luttikholt (directora d’IFOAM Organics International) i després Comercialització de productes ecològics a Catalunya impartida per.Diego Roig (Ecological Bio).

El següent bloc de ponències sobre els Models de comercialització dels productes ecològics, amb taula rodona final, servirà per conèixer i tractar situacions i problemàtiques reals. Hi participaran els principals actors del sector, entre d’altres Dionís Guiteras gerent de Natureco per exposar la seva visió del futur.

Finalment hi ha un bloc de ponències sobre Iniciatives públiques i privades de comercialització i consum de productes ecològics, amb una part dedicada a menjadors escolars i canal HORECA i un altra a la compra pública i mercats.

Per a inscipcions i més informació: http://pae.gencat.cat/ca/formacio/simposis-produccio-agroalimentaria-ecologica/2020-tendencies-reptes-comercialitzacio-productes-ecologics/

 
 
 
 
 
© 2023 Natureco s.l.