Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
       
 
 

LABORATORIS SUPERDIET - NATUROPATIA BIO

 

Seguint amb la voluntat d’oferir als nostres clients un assortiment Bio a l’abast de tothom, hem incorporat al nostre catàleg els Complements Alimentaris ecològics del laboratori Superdiet. Una marca de llarga trajectòria en el món de la Naturopatia i de reconegut prestigi, ara amb productes certificats ecològics pel segell francès AB.


Superdiet ha estat pioner en regular relacions comercials justes entre pagesos i empresa creant el logo “Partenariats solidaires” a l’any 2000. Com a empresa tenen molt clar que els seus productes han de ser excel·lents des de la selecció de les matèries primeres, a la transformació i la traçabilitat. Per aquest motiu es fan entre 90 i 180 controls per producte. Volen oferir un producte d’alta qualitat i seguretat complint totes les exigències europees, la teva salut s’ho val.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2023 Natureco s.l.